duminică, 20 martie 2016

Informatii utile despre scuturile de motor Toyota Hilux

Toyota Motor Corporation este o companie multinationala fondata in luna septembrie a anului 1933 de catre Kiichiro Toyoda si are sediul in orasul Tokyo din Japonia. Ca obiect de activitate are producerea de automobile, autobuze, camioane si roboti, acestea fiind vandute sub denumirea de Toyota, Lexus si Scion. 

Incepand cu anul 1968, Toyota a produs o serie de camioane pick-up ce au fost denumite Hilux. Acest model se fabrica si in prezent, anul trecut a fost lansata a opta generatie de Toyota Hilux. Fiind o masina mare si cu tractiune integral este foarte potrivita pentru drumurile accidentate cu gropi, denivelari, dar, pentru o protectie suplimentara se recomanda montarea unui scut pentru motor Toyota Hilux.

Scutul de motor Toyota Hilux protejeaza partea de jos a masinii, mai precis baia de ulei a motorului, cutia de viteza dar si toate accesoriile din zona motorului impotriva tuturor factorilor externi. Este o investitie ce merita facuta deoarece asigura o protectie suplimentara compartimentul motor, costurile repararii acestuia fiind semnificativ mai mari.
toyota hilux wikipedia
sursa: wikipedia
Scutul pentru motorul Toyota Hilux poate fi produs din plastic dar si din tabla de otel. Cel de plastic este mai ieftin dar are si o calitate inferioara deoarece se poate sparge foarte usor. In schimb cel metalic este produs din tabla de otel cu dimeniunea de 2-3 mm grosime si este vopsit in camp electrostatic, asigurand o protectie mult mai buna si mai indelungata. In pachetul de achizitionare pe langa scutul de protectie se gasesc suruburi de prindere, piulite si toate accesoriile necesare montarii acestuia, fara a fi nevoie sa se faca vreo modificare autoturismului. De asemenea pachetul cuprinde si schema de montaj, putand fi montat de orice persoana  nu doar de anagajati specialisti in cadrul unui service auto. Scutul de motor Toyota Hilux poate fi cumparat din magazine specializate atat online cat si din magazine fizice si au de regula o garantie de doi ani sau un an jumatate.


Un comentariu:

  1. La o masina Honda Accord, am gasit o varianta buna,la Autohak, de scut de motor, metalic:
    https://www.auto-hak.ro/scut-motor-metalic/honda/accord.html

    RăspundețiȘtergere