sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Cum poti proteja motorul unui VW T5

VW T5 este ceea ce cunoscatorii numesc Volkswagen Transporter, una dintre cele mai cunoscute masini utilitare. Este cunoscuta datorita faptului ca se strica destul de greu si ofera o garantie a andurantei datorita faptului ca este fabricata de VW, una dintre cele mai de succes companii din industria auto.
Totusi, fiind o masina utilitara este predispusa la accidente atunci cand ruleaza pe drumuri accidentate, cu gropi, denivelari sau bolovani. Pentru o proteja de eventuale incidente neplacute este nevoie sa ii montati un scut de motor tip VW T5.

Scutul de motor marca VW t5 este o piesa esentiala intrucat protejarea motorului si a cutiei de viteza este extrem de importanta. In functie de anul de fabricatie exista diverse tipuri de scuturi pe care le poti comanda online. Caracteristicile acestei piese le poti gasi tot in mediul online cantarind astfel produsul ideal pentru automobilul pe care il conduci.


Inca din fabrica, masina este dotata cu scutul de motor confectionat din plastic. Rolul acestuia este de a proteja motorul, cutia de viteze sau baia de ulei de impacturi, dar se poate sparge destul de usor in cazul in care este lovit mai dur. O varianta mai rezistenta ar fi scutul auto metalic confectionat din otel de 2-3 mm. Acesta este foarte rezistent si suporta foarte bine lovituri dure. Pretul unei astfel de piese auto difera deoarece si materialul din care aceasta este confectionata difera. Astfel, scutul din plastic poate porni de la 150 RON in sus, in timp ce un scut metalic porneste de la 240 RON in sus. Totodata si anul in care acesta a fost fabricat conteaza intrucat cele mai noi au bineinteles un pret mai ridicat.

In cazul in care vei comanda un scut de motor de pe internet, este recomandat sa cumperi direct de la producator. Exista si alte site-uri care comercializeaza piese auto bune si pe care le poti verifica si prin review-uri sau alte metode.