vineri, 26 septembrie 2014

Spatii comerciale de inchiriat in Braila

Chiar daca poate parea surprinzator in Braila sunt foarte multe spatii comerciale de inchiriat, iar in cazul in care te gandesti sa-ti cumperi sa sa-ti inchiriezi un spatiu comercial in Braila, trebuie sa iei in calcul toate posibilitatile, deoarece nu este un oras prea bine dezvoltat si este posibil ca afacerea ta sa nu aiba succes si dupa scurt timp sa fii nevoit sa dai faliment.
          Atunci cand iti alegi un spatiucomercial pe care vrei sa-l inchiriezi din Braila, pe langa pret care este unul dintre cele mai importante criterii, mai trebuie sa tii cont de aspecte precum

          Zona pefecta pentru inchirierea spatiului comercial

          Un criteriu foarte important de care trebuie sa tinem cont atunci cand inchiriem un spatiu comercial este zona, deoarece acesta trebuie sa fie situat intr-o zona cat mai populata si dezvoltata economic pentru ca afacerea sa fie de succes.
          Depinde foarte mult si de afacere pe care o ai, in cazul in care esti proprietarul unui restaurant, pub sau magazin, acestea trebuie plasate in zone specifice ascestor tipuri de afaceri. In principiu in Braila, zona destinata acestor afaceri este aceea situata in centru, un alt motiv este si faptul ca este foarte populata si circula foarte multi oameni.
          Daca sptiul pe care il inchiriaza urmeaza sa fie transport in cladire cu birouri si zonele marginase sunt foarte, motivul fiind acela ca sunt mult mai linistite, insa inainte de a face pasul intereseaza-te daca este o zona accesibila si cu mijloace de transport.

         
          Calculeaza de cat spatiu ai nevoie

          Atunci cand iti cumperi sau inchiriezi un spatiu comercial, calculeaza bine de cat spatiu ai nevoie pentru afacerea, deoarece exista  posibilitatea sa platesti sume prea mari pentru spatiile de dimensiuni foarte mari fara sa utilizezi tot spatiul pe care l-ai inchiriat, insa mai este si cazul in care sa ai nevoie de un spatiu mult mai mare decat acela pe care il ai.
          De exemplu daca esti proprietarul unui restaurant, ai nevoie de foarte mult spatiu, trebuie sa aiba o bucatarie foarte mare in care specialistii sa aiba loc sa-si desfasoare activitate, mai este nevoie de bai, de sala de mese, loc destinat depozitarii tutror produselor de care ai nevoie.   
         
          Bransat la utilitati
         
          Spatiul pe care il inchiriezi trebuie sa fie bransat la tot ceea ce inseamna electricitate, gaze, apa curenta, aer conditionat, pentru un restaurant trebuie sa fie situat intr-o zona cat mai frumoasa si cu peisaje placute daca este posibil.