vineri, 10 octombrie 2014

Noul dispozitiv de la Samsung – Samsung Galaxy Active in Europa

Samsung Galaxy S5 Active a avut parte de un real succes in SUA, nici in Canada numarul dispozitivelor vandute nu a fost prea mic, ceea ce i-a determinat pe producatori sa-l lanseze si pe piata tehnologiei din Europa. Specialistii estimeaza ca numarul dispozitivelor care vor fi vandute pe piata din Europa va fi foarte mare, inca nu fost fixata data exactaa lansarii, dar a aprut zvonuri legate de pretul pe care il va avea acesta, un astfel de gadget va avea un pret de aproximativ 629 euro.


Ce noutati aduce Samsung Galaxy S5 Active?
Acest nou telefon se remarca in primul rand prin design-ul deosebit, calitatea imaginilor redate este rar intalnita, deoarece are in dotare un ecran AMOLED cu diagonala de 5,1 inci si o rezolutie de 1080x1920 pixeli. Detine un procesor performant Snapdragon 801 GB, pentru cei care tot timpul aveau probleme cu timpul de stocare, acum asat nu mai reprezinta o problema, deoarece are 2 GB de memorie RAM. Nici la capitolul camera foto nu sta mai prost, deoarece are in dotare o camera foto de 16 MP, ale carei poze sunt aproape perfecte.

Mai are slot pentru micoSD, o baterie de 2800 mAh, a carei durata de incarcare este sufiecienta cat sa nu se descarce cand ai cea mai mare nevoie de el.

Daca il comparam cu Samsung Galaxy S5, o sa observam ca sunt aproape identice, o mica diferenta fiind reprezentata de senzorul pentru amprenta digitala pe care acesta nu il detine, in schimb castiga in ceea ce priveste rezistenta acestuia.